Slochteren

Nieuws van het Bestuur

Nieuwe website operationeel 

Met trots presenteren wij u.......... de nieuwe website van de Drieborgentocht Slochteren.

Wat hebben u en wij er lang naar uitgekeken! Eindelijk is het moment daar dat wij, met heel veel dank aan Hermann Egges van Noordelijk Oldtimer Promotie die dit voor ons realiseerde, en Jaron Smedes van den Berg die heeft meegeholpen aan het herplaatsen van oude foto’s. Wij kunnen vanaf nu oude én nieuwe informatie direct met u delen.

Startbewijzen 2024

Het overzicht van de deelnemers staat binnenkort bij startbewijzen.

Inschrijving 2024 gesloten (vol)

Op zaterdag 18 mei jl. openden we de inschrijving en dat hebben we gemerkt. Binnen de kortste keren waren 70 van de 100 gereserveerde plaatsen gevuld. Het verheugt ons opnieuw hoe enthousiast iedereen dan al is. Eén week later was de inschrijving helemaal volgeboekt en werd een reservelijst aangelegd. Voor onze meerijdende sponsors is voldoende gelegenheid te kunnen meedoen.

Info Drieborgentocht 2024

Momenteel zijn we druk bezig een mooie toertocht te organiseren, op zondag 1 september a.s. Hierover lichten wij alvast één tipje van de sluier…dit jaar wordt een prijs verloot onder de meest originele auto inclusief de chauffeur en meerijder(s). Gaat u ook meedingen naar een mooie prijs? Onze sponsors stellen opnieuw hele mooie prijzen ter beschikking. Tevens kunnen de deelnemers dit jaar stemmen; welke deelnemer heeft volgens u de mooiste of winnende oldtimer?